Yerel haberler

GIGABYTE, Z77 Serisi Anakartlar Bayi Toplantısı

18/02/2013

İstanbul, 18 Şubat 2013– Dünyanın önde gelen anakart ve ekrankartı üreticilerinden GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, 18 Şubat 2013 Pazartesi günü düzenlemiş olduğu organizasyonda yeni Intel® Z77 işlemci platformunun, bugün pazardaki teknik açıdan en eksiksiz ve çekici platform haline getiren özellikleriniçok değerli iş ortaklarına tanıttı. Point Hotel Barbaros'ta düzenlenen etkinliğe katılan birçok seçkin davetli, GIGABYTE'ın Z77 işlemcili anakartları hakkında GIGABYTE Satış ve Pazarlama Müdürü İbrahim Yıldırım ve Satış Sorumlusu Fatih Karson tarafından yapılan sunumu dinleme ve soru sorma şansını yakaladılar.


Yapılan sunumda Thunderbolt™ teknolojisine sahip GIGABYTE 7 serisi anakartların birden fazla cihaz için iki yönlü 10Gbps veri hattı kullanarak eş zamanlı bağlantıyı desteklemesiyle, masaüstü bilgisayarlara yüksek performanslı bağlantı sağladığı anlatıldı.

GIGABYTE 7 serisi anakartların devrimci 3D BIOS ™ grafik arayüzü, All Digital Power ve GIGABYTE UEFI DualBIOS ™ özellikleri ile birlikte 3. nesil Intel ® Core ™ işlemcileri desteklediği belirtildi. Ayrıca, 7 serisi anakartların G1.Killer serisinin en son çıkardığı üstün oyun anakartları olan, G1.Sniper 3 ve kompakt üretim tipi Micro-ATX olan G1.SniperM3'ü kapsadığından bahsedildi.


Sunumun ardından birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından Türkiye’nin ilk ve tek dijital eğlence merkezi The Game for Big Kids'de katılımcılar eğlenceli vakit geçirdiler.



GIGABYTE Hakkında Upgrade Your Life!

Merkez ofisi Taipei, Tayvan'dabulunan GIGABYTE, hemen hemen her ülkedeki çalışanları ve iş kanalları ile IT sektöründe lider dünya markası olarak tanınmaktadır. 1986 yılında kurulan GIGABYTE, araştırma ve geliştirme ekibi olarak çalışmaya başladığı anakart ve ekran kartı pazarında o zamandan bu yana dünya liderliğini elde etti. Anakart ve ekran kartı alanında lider konumda olan GIGABYTE, evde veya işte, insan yaşamının her alanında hizmet eden Notebook ve masaüstü PC'ler, dijital ev aygıtları, ağ sunucuları, iletişim, mobil ve el aygıtlarınıda dahil etmek üzere ürün portföyünü daha da genişletmiştir. GIGABYTE her gün, en yenilikçi tasarımlar ve kusursuz kalite ve servisler ile "YaşamınızıYükseltmeyi” amaçlamaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.gigabyte.com.tr/adresini ziyaret ediniz veya GIGA DIALOG +90 212 356 44 00 arayınız.