Yerel haberler

GIGABYTE Z87 Serisi Anakart Bayi Toplantısı,ULUDAĞ

26/01/2014

Uludağ/Bursa, 24-26 Ocak 2014 – Dünyanın önde gelen anakart ve ekrankartı üreticilerinden GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, 24-26 Ocak 2014 günlerinde düzenlemiş olduğu organizasyonda Intel® Z87 yongasetli ürünlerinin öne çıkan özelliklerine değindi, 2013 yıının genel değerlendirmeleri yapıldı ve katılımcılar ile fikir alışverişinde bulunuldu. Alkoçlar Zone Hotel’de düzenlenen etkinliğe katılan birçok seçkin davetli, GIGABYTE'ın Z78 işlemcili anakartlar hakkında İbrahim Yıldırım, Mert Özköslü ve Fatih Karson tarafından yapılan sunumu dinleme ve soru sorma şansını yakaladılar.


GIGABYTE Z87 serisi anakartların getirdiği yenilikler, 3D BIOS ™ grafik arayüzü, All Digital Power ve GIGABYTE UEFI DualBIOS ™ özellikleri ile birlikte 4. nesil Intel ® Core ™ Haswell işlemcileri desteklediği belirtildi.



Yeni Ultra Durable 4 ve 5 özelliklerinin de detaylı olarak anlatıldığı sunumda, Overclock (Hızaşırtma) ve yüksek performanslı Z87 yongasetli anakartların, diğer yongasetlerine göre avantajlı olan yönlerine değinildi.


Sunumun sonrasında bir GIGABYTE klasiği olan hatıra fotoğrafımızı da çektirdik.


Birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından, misafirlerimiz Uludağ’ın eşsiz kar pistlerinin tadını çıkararak keyifli ve eğlenceli vakit geçirdiler.

 







GIGABYTE Hakkında Upgrade Your Life!

Merkez ofisi Taipei, Tayvan'dabulunan GIGABYTE, hemen hemen her ülkedeki çalışanları ve iş kanalları ile IT sektöründe lider dünya markası olarak tanınmaktadır. 1986 yılında kurulan GIGABYTE, araştırma ve geliştirme ekibi olarak çalışmaya başladığı anakart ve ekran kartı pazarında o zamandan bu yana dünya liderliğini elde etti. Anakart ve ekran kartı alanında lider konumda olan GIGABYTE, evde veya işte, insan yaşamının her alanında hizmet eden Notebook ve masaüstü PC'ler, dijital ev aygıtları, ağ sunucuları, iletişim, mobil ve el aygıtlarınıda dahil etmek üzere ürün portföyünü daha da genişletmiştir. GIGABYTE her gün, en yenilikçi tasarımlar ve kusursuz kalite ve servisler ile "YaşamınızıYükseltmeyi” amaçlamaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.gigabyte.com.tr/adresini ziyaret ediniz veya GIGA DIALOG +90 212 356 44 00 arayınız.