Haberler

GIGABYTE Yeni AM1 Serisi Anakartları Duyurdu

En son AMD Athlon ve Sempron `Kabini` SOC APU'larını desteklemektedir.

09/04/2014

Taipei, Tayvan, 9 Nisan, 2014 - Dünyanın önde gelen ekran kartı ve anakart üreticilerinden GIGABYTE TEKNOLOJİ Co. Ltd., gelecek neslin AMD Athlon™ ve Sempron APU'lar temelleriyle yüksek ilişki içerisinde olan 'Kabini' SOC mimarisini yetkili olarak destekleyeceklerini duyurdu. GIGABYTE 'Kabini' desteği, AM1 anakart platformu temelli tüm yeni GA-AM1M-S2P ve GA-AM1M-S2H anakartlarıyla birlikte devam edecektir.


GIGABYTE AM1 Serisi Anakartlar
GIGABYTE AM1 Serisi anakartları, GIGABYTE RTC Clock IC ve Ultra Durable™ 4 Plus özelliklerinin yanı sıra bir dizi teknoloji ve özellik sayesinde, diğer anakartlardan kolaylıkla ayrılmaktadırlar.


GIGABYTE RTC Clock IC
Tüm yeni 'Kabini' APU'larının CMOS fonksiyonları APU'larla birleştirildi. Bu, kullanıcı APU'ları kaldırdığı anda tüm CMOS ayarlarının fabrika ayarlarına döneceğini göstermektedir. Kullanıcılar güncel tüm ayarlarını bile kaybedeceklerdir. GIGABYTE'ın AM1 anakartları, anakart platformuna ikincil bir RTC Clock IC ekleyerek bu duruma çözüm ürettiler. Kullanıcılar APU'ları kaldırsalar bile, CMOS ayarları olduğu gibi kalmaktadır.


GIGABYTE Ultra DurableTM 4 Plus
GIGABYTE AM1 anakartları, Ultra Durable™ 4 Plus teknolojisi sayesinde bir dizi özellik ve bileşeni kullanıcılarına sunmaktadır. Bu özellikler sayesinde bilgisayarınızın ısınmasını engellemekte, ayrıca, cihazınızı en etkili biçimde kullanmanızı sağlarken, kullanım süresini de uzaktmaktadır.


Ultra Performans
GIGABYTE  kullandığı dayanıklı kapasitörler ve düşük RDS(açık) MOSFET'ler sayesinde, cihazınızın yüksek sıcaklıkta çalışmasını sağlarken, kullanım süresini de uzakmaktadır. Özellikle, hızlı elektrik akımı doldurma ve boşaltması için, düşük elektrik kullanımı yapacak şekilde dizayn edilmiştir.Ayrıca, düşük RDS(açık) MOSFET'ler elektrik akımı değişim işlemlerinde güç tüketimi yaparak, cihazınızın ısınmasını engeller ve bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlar.*Özellikler modellere göre değişkenlik gösterebilir.







Tam Güvenlik
GIGABYTE anakartları özellikleri arasında bulunan GIGABYTE DualBIOS™ teknolojisi ile, PC'nizin en önemli donanımlarından biri olan BIOS'unuzu korumaya alıyor. GIGABYTE DualBIOS™ ile hem Ana BIOS'unuz hem de bir Yedek BIOS'unuz oluyor. Yani virüs, güç dalgalanması veya herhangi başka bir nedenden dolayı Ana BIOS'unuz zarar gördüğünde, Yedek BIOS devreye giriyor ve anakartınızı değiştirmeden çalışmalarınıza kaldığınız yerden devam edebilmenizi sağlıyor.



USB and LAN için yüksek ESD Koruması (sadece USB 3.0)
GIGABYTE anakartlar Ethernet LAN ve USB portlarınızı elektrostatik deşarjlara karşı koruyarak, bu tür arızalara karşı sıkıntı yaşamamanızı sağlar. Hem LAN hem de USB portları kendine özel koruma filtreleri ile korunarak, tüm sisteminizi yüksek voltajın oluşturacağı elektrostatik deşarjlara karşı korur.

*USB 3.0 Ports only


AMD ‘Kabini’ Platform Özellikleri
En son AMD Athlon ve Sempron APU temelli 'Kabini' SOC mimarisi, 4 CPU çekirdeğine kadar uyum gösterebilmekte ve a Radeon™R3 Serisi Grafik çekirdeği içermektedir. Windows 8.1'i, AMD Mantle™ ve DirectX™ 11.2 grafiklerini desteklemektedir. Ayrıca, yeni AMD Athlon ve Sempron APU'ları, HDMI üzerinden 4K çözünürlüğü vermektedir. Yeni AM1 platformu aynı zamanda USB 3.0 ve SATA Düzeltme 3(Gb/s) desteği sağlamaktadır.


4K Ultra HD Desteği
GIGABYTE AM1 serisi anakartları, HDMI üzerinden AMD Radeon™R3 Serisi grafikler ile 4K çözünürlük sağlamaktadır. 4K çözünürlük, yüksek kalitede yayınlama için bir dönüm noktasıdır. Bugünün HD piksel standartlarından 4 kat daha fazla olarak yatay eksende 4,000 piksel görüntü sunmaktadır.

GIGABYTE AM1 Serisi Anakart Modelleri


GA-AM1M-S2P
GA-AM1M-S2H
GIGABYTE AM1 Serisi Anakartlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için, lütfen ürün sayfasını ziyaret ediniz.