Haberler

GIGABYTE Yeni G1 Oyun Ve Siyah Versiyon Websitesilerini Tanıttı

GIGABYTE'ın Oyun Dünyası ve Siyah Versiyon Güncellemelerine Kolayca Ulaşın

28/05/2014


Taipei, Tayvan, 28 Mayıs, 2014 - dünyanın önde gelen anakart  ve ekran kartı üreticilerinden GIGABYTE TEKNOLOJİ Co. Ltd., Intel Z97/H97 Yongaseti temelli 9. seri anakartlarının tanıtımının ardından, iki yeni websitesi olan G1™ Gaming ve Black Edition websitelerini tanıttı. Bu yeni adresler, kullanıcılara G1 Oyun Serisi anakartlar ve oyun dünyası hakkında en güncel bilgileri edinmelerini sağlarken, Black Edition kullanıcılarına da en sıon haber ve fırsatlar hakkında bilgi edinmelerine yardımcı olmaktadır.



G1™ Oyun
2010'da, GIGABYTE, ilk oyun anakartını tanıttı ve PC oyuncularına bunun ne anlama geldiğini açıkladı. Bundan sonra, GIGABYTE oyun severler için yeni bir çizgi başlatarak oyuncular için daha iyi özelliklere sahip anakartlar üzerinde çalışmalar yaptı. Yeni G1 websitesi ile, GIGABYTE üst düzey oyuncular açık kaynağı yaratma hayaline bir adım daha yaklaştı.

7 kategoride, oyuncular siteyi ziyaret ettiklerinden yeni GIGABYTE G1 serisi hakkında tüm özellikleri keşfedeceklerdir. Ürün hakkındaki yeni özellikler ve ayrıntıların yansıra, medya görüşleri, dünyadaki G1 organizasyonları resmi GIGABYTE G1 takımı tarafından güncellenmektedir. Yeni G1 sitesi sayesinde oyun dünyası hakkında tüm bilgilere sahip olabilirsiniz. Göz alıcı ve mükemmel dizaynı ile yeni GIGABYTE G1 websitesi, HTML5 tekonolosiyle oluşturulduğundan kullanıcılara kolay kullanım deneyimi sunmaktadır.



Siyah Versiyon
GIGABYYTE Ultra Dayanıklı Siyah Versiyon anakartlar,en son 9. seri anakarların tanıtımında görücüye çıktı. GIGABYTE, Siayh versiyonun dayanıklılığı ve güvenirliliğinin ispatlanması tanıtımında çok iyi yol katetti.Tayvan, Nanping'deli fabrikada, GIGABYTE, Siyah Versiyon'un maksimum kalitesi ve üst düzey dayanıklılık etiketini 168 saatlik sert bir testten sonra etiketledi. Anakartlar, bir hafta süren bu zor testi tamamladıktan sonra GIGABYTE üretim VP ve GM tarafından imzalı Certificate of Validation'ı almaya hak kazanmaktadır.

Hepsi bu kadar da değil! Siyah Versiyon websitesi tanıtımıyla birlikte, Siyah Versiyon anakart sahipleri, GIGABYTE Siyah Versiyon Üye Klubüne katıldıklarında 5 seneye kadar garanti gibi ayrıcalıklardan faydalanabilirler. Anakartlarını websitesine kaydettikten sonra, üyeler test süreçlerini gösteren video galerisini ziyaret edebilirler. Ek olarak, üyeler düzenlenen aktivitelere katılabilir ve hatta yarışmalarda ayvan'daki fabrikayı görebilme şansını da içeren ödül veya ödülleri kazanabilirler.

GIGABYTE ile hep taze kalın,website üzerinden en yeni bilgileri ve özellikleri öğrenin.

GIGABYTE G1 Oyun Websitesi hakkında daha fazla bilgi için,http://g1.gigabyte.com/

GIGABYTE Siyah versiyon sitesinde daha fazla bilgi için,http://blackedition.gigabyte.com/