Haberler

GIGABYTE BRIX Serisine yeni katılan 'BRIX Oyun' DIY PC Kitini Tanıttı.

Mini, Etkin Oyun Bilgisayarı

25/06/2014


Taipei, Tayvan, 25 Hazidan , 2014 – Dünyanın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden GIGABYTE TEKNOLOJİ Co. Ltd., Intel Core i5 4200H işlemcili, Nvidia GeForce GTX 760 grafiksel desteği ile birleştirilmiş olan BRIX Oyun kompakt dıy pc kitini sunmaktan gurur duyar.



GIGABYTE Anakart İş Ünitesi VP'si Henry Kao; "GIGABYTE BRIX Oyun, Intel ve Nvidia'nın teknolojilerini göstermeleri için harika bir vitrin'dir." dedi. "BRIX Oyun sahip olduğu yüksek-performans, masaüstü-sınıf işlemci ve GPU sayesinde işlemci gerektiren uygulama ve 3D oyunlar için idealdir. BRIX, GIGABYTE'ın PC dünyasına sunduğu gerçek bir yeniliktir."

GIGABYTE BRIX Oyun – Oldukça Kompakt, Oldukça Güçlü

BRIX Oyun, GIGABYTE BRIX serisinin kompakt dizayn imzasını taşımaktadır. Sahip olduğu Intel Core i5 işlemci ve Nvidia GeForce GTX 760 sayesinde, CPU - yğunluğu gerektiren resim ve video dizaynı uygulamaları için ideal bir bilgisayardır. Bu müthiş grafik performansı sayesinde BRIX Oyun aynı zamanda 3D oyunlar için harika bir seçenek olmaktadır.





Hem yeşil hem siyah seçeneğinin yanı sıra Intel Core i5 4200H veya İntel Core i7 işlemci seçeneği sunmaktadır. BRIX Oyun DIY PC kiti, kullanıcılarına önceden yüklemiş PCIe Wi-Fi modülü, bir adaptör ve bir kablo ile gönderilmektedir.

BRIX Oyun, kullanıcılarına entegre depo ve sistem hafıza büyüklüğü ile 2 SO-DIMM DDR3L slotları yanı sıra hem mSATA SSD hem de standart 2.5" SSD/HHD yükleme seçeneği sunmaktadır.


**2.5” HDD dahil değildir.

Nvidia® GeForce® GTX™ 760 Grafikleri


BRIX Oyun, Nvidia GeForce GTX 760 grafiklerine sahip olarak ilk ultra-küçük cihazdır. Nvidia Kepler mimarisi temeline bağlı olarak, 6GB GDDR5 teknolojisi hafıza hattındaki sorunları giderir ve 3D uygulamalarının performansını arttırır.



Gerçek Görüntüleme ve Doğal 4K Deşifre Desteği
GIGABYTE BRIX Oyun,  ön panel de bulunan  mini DisplayPort ve 2 adet HDMI portu ile eş zamanlı 3'lü görüntü bağlantısı sunmaktadır. İşyerleri, ev sineması , gösteri senaryoları ve ayrıca 3D oyun oynama seçeneğine uygundur. GIGABYTE BRIX ayrıca +K görüntüyü desteklemektedir.



USB 3.0 ve Ağ Bağlantı Seçenekleri 
GIGABYTE BRIX Oyun, 4 adet 3.0 USB portu(2x ön ve 2x arka) olanağı yanı sıra dış bağlantı, depolama cihazları ve daha fazlası ile bağlantı kurmanızı sağlamaktadır. Gigabit Eternet portuna ek olarak, GIGABYTE BRIX Oyun IEEE 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi mini PCIe modülü ve en son Bluetooth 4.0 bağlantı sağlayıcı seçenekleri sunmaktadır.  Bu bağlantılar sayesinde kullanıcılar mobil cihazlarına bile bağlanabilmektedirler.





VESA Desteği:
VESA desteği ile, BRIX Oyun kolaylıkla bir HDTV veya monitor'un arkasına takılabilir ve ortalıktan kaldırılabilir. Bu özelliği sayesinde, VESA uyumlu herhangi bir monitör veya TV kolaylıkla bir bilgisayara dönüştürülebilir.

 GIGABYTE BRIX Oyun hakkında daha detaylı bilgi için, lütfen ziyaret ediniz:  product page.