Haberler

GİGABYTE'ın EasyTune Uygulamaları Ve Yeni Intel® Pentium® Yıldönümü Versiyonu CPU'larının birleşimiyle Rüzgar Gibi Hızaşırtın

Bir düğmeye tıklayarak bilgisayarınızın performansını arttırın.

16/07/2014
Taipei, Tayvan, 16 Haziran, 2014 – Dünyanın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden GİGABYTE TEKNOLOJİ Co. Ltd., hızaşırtma asistanı EasyTune uygulamlarının yeni versiyonunu,Yeni Intel®Pentium®Yıldönümü Versiyonu CPU için tam zamanında çıkardı. Açık CPU dizaynı ile hızaşırtmak anakartın temel özelliği haline geldi. Yeni EasyTune uygulaması ile GİGABYTE Z87/Z97 serisi anakartlardan ve CPU'lardan maksimum seviyede hızaşırtma performansı elde etmenizi sağlar. Bir tık ile, bilgisayarınız sizlerinde gerçekten farkedilebileceği geliştirilmiş bir hızaşırtma performansına sahip olmaktadır.


Standart 3.2 GHz'lik bir frekans ile, Intel Pentium AE işlemciniz yenilenen EasyTune uygulamaları sayesinde daha pahalı bir CPU gerek duymadan, sistem performansınızı arttırmaktadır. EasyTune ile gelen Smart Quick Boost fonksiyonu ile önceden ayarlanmış hızaşırtma profilleri GİGABYTE'ın mühendisleri tarafından test edilmiş ve kullanıcılar sistemlerini zorlsalar bile 7/24 aynı performansla çalışabilmesini sağlamaktadır. Farklı seviyelerdeki hızaşırtma seçenekleri için, 'Hafif', 'Orta' ve 'Ayrıcalıklı' seçeneklerini işlemci frekansına bağlı olarak seçebilirler.

Daha deneyimli kullanıcılar, hem CPU hemde hafıza için geliştirilmiş seçenekler sunan EasyTune uygulaması sayesinde, BIOS'a girmeden Windows Ortamında sistemlerinin performansını arttırabilirler.
EasyTune uygulamalarının kullanımının ne kadar kolay olduğunu görmek için, yeni Intel®Pentium®  Yıldönümü versiyonu işlemcili GİGABYTE Z97-HD3 anakartının videosunu izleyiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Dacnua5xxDk

Olağanüstü Güçlü Bir İşlemci
Intel Pentium G3258, kullanıcılar için düşük maliyetli ve müthiş performanslı sistem oluşturmak için gerçekten harika bir seçenektir. Hızaşırtma yaptığınızda, en son Intel®Core™ i7-4790K veya i5-4690K CPU'lar ile eşit veya onlardan daha fazla frekansa sahip olabilirsiniz. Aşağıdaki tabloda görüldüğü gibi, Pentium®G3258 farklı soğutma methodlarıyla oldukça yüksek frekanslı hızaşırtmalara ulaşabilmektedir. Su soğutmalı sistem sayesinde G3258, i5-4690K ve i7-4790K anakartlarıyla aynı şartlarda aynı performansı yakalayabilmektedir. LN2 soğutma sistemi kullanıldığında, Yıldönümü Versiyonu CPU hızaşırttığında ise i5-4690K'dan daha iyi performans gösterirken sadece $72 'dır. Pentium G3258 aynı performansa yaklaşmasının yanısıra i7-4790K'dan 5 kez daha ucuz olması sayesinde piyasanın en iyi fiyatlı ve performanslı kartıdır.

Sonuçlar değişebilir.
 

Ücretler  Intel’in 2 Hazindaki listesine göredir, 2014 tavsiye edileni İşlemci ücret listesi

EasyTune'u en son versiyonu ile kullanmak için, lütfen Uygulama Merkezindeki 'Canlı Güncelle' seçeneğini kullanınız. GİGABYTE Uygulamaları websitesinden GİGABYTE 8. ve 9. seri anakartlar için EasyTune uygulamasının en güncel halini yükleyebilirsiniz :
http://www.gigabyte.com/support-downloads/Utility.aspx?cg=2

GİGABYTE 9. seri Ultra Dayanıklı anakartlar hakkında daha fazla bilgi için, lütfen aşağıdaki linki takip ediniz:
9. seri Ultra Dayanıklı™ anakartlar mikrositesi