Haberler

GIGABYTE, CES 2015 de 5. Nesil Intel® Core ™ İşlemci Tabanlı Brix ve Yeni X99-SOC Şampiyon Anakartlarını Tanıttı

06/01/2019
Güçlü Grafik Yapısı ile Dünya Rekorları Kıran Şampiyon Anakartlar ve Yeni BRIX ürünleri CES için yazır

Taipei, Tayvan, 5 Ocak 2015 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co Ltd, anakart ve grafik kartlarının lider üreticisi, iki yeni ürünü piyasaya bugün bir basın toplantısı ile sunarak, organizasyona ev sahipliği yapıyor, GIGABYTE X99-SOC Şampiyonu anakartların yanı sıra yeni 5. Nesil Intel® Core ™ işlemciler etrafında inşa edilen GIGABYTE BRIX kompakt ürün ailesi görücüye çıkıyor. Las Vegas, ABD'de Caesars Palace NEOPOLITAN Balo Salonu'nda yapılan basın toplantısın da yeni anakartlar evangelist overclock, HiCookie, Sofos1990 ve Dinos22 tarafından teste tabi olacak ve bir canlı overclock gösteri sergilenecektir. Şu anda en yüksek DDR4 bellek frekansı Dünya Rekoru elinde bulunan, GIGABYTE X99-SOC Şampiyonu yeni bir dünya rekoru denemesini Sıvı Azot kullanarak canlı bir gösteri ile gözler önüne sergileyeceklerdir.


6-8 Ocak Tarihleri arasında, GIGABYTE, CyberPower, iBUYPOWER, Origin PC, MAINGEAR, Xotic PC, Falcon gibi sistem üreticileri tarafından özellikle dizayn edilen ürünler CES'de özel yapılmış demo alanında Caesars Palace NEOPOLITAN Balo Salonunda gözler önüne serileceklerdir. Richard Surroz, Bob Stewart ve Larry Andersen ön planda olacak isimlerdir.



Dünya Rekoru isteyenler için Yeni GIGABYTE X99-SOC Şampiyon Anakart
Intel'in Core ™ i7 Extreme Serisi (LGA 2011 soket-v3) işlemci ve en son DDR4 bellek desteği için son Intel® X99 Yonga Seti, desteği sunan, X99-SOC Şampiyonu en üst düzey performasa ulaşması için inşa edilmiştir. Bu anakartı gerçek Şampiyon yapan birçok benzersiz özelliklerinden biri en uç bellek overclock için tasarlanmış DIMM tasarımıdır.


SMT gelişmiş sinyal kalitesi için monte edilmiş ve CPU soketine yakın bulunan DIMM ler ile kısa veri yolu sayesinde DDR4 bellek frekansları daha önce hiç ulaşılamamış overclock yapabiliyorlar.

X99-SOC Şampiyonu, Yeni Intel® Core ailesi ile mutlak maksimum performans elde etmek için 4. Nesil dijital PWM Kontrolörleri ve sektörün önde gelen 3. Nesil PowIRstage®controllers içerir. Uluslararası Rectifier® benzersiz dijital işlemci ve güç tasarımı ile i7 Extreme Edition işlemci ailesinde mükemmel deneyimler sunar.


X99-SOC Şampiyonu M.2 cihazlarda aktarım hızı 20 Gb /s ve Turbo M.2 portu ile depolama aygıtları için maksimum veri transfer hızları sunuyor. Ayrıca 10Gb / s aktarım hızları getiren SATA Express bağlantısı daha hızlı NAND flaş için gerekli SSD teknolojileri için üstün teknoloji deneyimleri sunuyor. Bununla birlikde, GIGABYTE X99-SOC Şampiyonu, CPU 40 şeritli %100 kullanan benzersiz bir PCI Express tasarım özellikleri ile 4-yollu veya grafik performansı için 3-yollu grafik yapılandırmasında üretilmiştir.


For more details GIGABYTE X99-SOC Şampiyon anakart deneyimleri için:

5. Nesil Intel ™ Core ™ İşlemcili GIGABYTE BRIX ve BRIX s ailesi güncellendi

BRIX ve BRIXs artık yeni Intel® 5. nesil Core ™ işlemci versiyonları ile pazara sunulmaktadır. Avuç içine sığacak şekilde tasarlanan, BRIX kompakt mini pc  en son HD 5500 Grafik, Intel 14nm işlemciler içeren yapısı ile daha hızlı bir yapı ile sunuluyor. Yeni BRIX ve BRIX s 2.1GHz çift çekirdekli i3-5010U, 2.2GHz çift çekirdekli i5-5200U, hatta daha fazla güç için, 2.4GHz çift çekirdekli farklı 5. Nesil Intel® Core ™ i7-5500U modelleri ile geliyor. Çift ekran Video HDMI ve (doğal 4K ekran dahil), mini DisplayPort üzerinden çıkış, kablosuz bağlantı dahil Intel® IEEE 802.11ac Dual Band Wi-Fi / Bluetooth 4.0 modülü ile,ekran bağlantısı için VESA dirseği gibi zengin seçenekler ile donatılmış yapısının yanı sıra, duvara monte, 4 x USB 3.0 portu, ultra-kompakt biçimde pazarda boy gösteriyor.





Basit bir internet erişim noktasından, GIGABYTE BRIX ve BRIX s farklı kullanım seçenekleri ile geniş bir uygulama yelpazesi içerisinde kullanıcılarına büyük bir esneklik sunuyor. BRIX ve BRIXs daha önceki nesle göre% 20 daha fazla piksel performansı sunar ve Intel® HD Graphics 5500 ile donatılmıştır. Bu doğrudan yumuşak daha duyarlı videolar ve oyunları gözler önüne serer. Brix ailesi, Intel® HD Graphics 5500 ile, artık ultra-yüksek çözünürlük ve ipeksi pürüzsüz karelerin yanı sıra yüksek performanslı oyunları, HD videoları düzenlemek ve oynamak için gerekli ruha sahiptir.

GIGABYTE BRIX ve BRIX s Core ™ i7 versiyonu NFC cihazları ile eşleştirilmiş NFC teknolojisi ile donatılmıştır. 8 farklı kullanıcı profilinin kolayca uyguladığı  komutları herhangi bir sayıda yürütülecek ayarlamanızı sağlar. NFC teknolojisi, güvenliğini basitleştirmek ve giriş - ödeme yetkisini hesapları gibi günlük görevleri hızlandırmak için etkin cihazlar ile işbirliği içinde çalışır. BRIX ve BRIX ler inanılmaz yaşam deneyimleri oluşturmak için bu yenilikçi teknolojinin tam olarak kullanıcılarının yararına sunar.


For more Yeni BRIX ve BRIX s ailesi hakkında detaylı bilgi için.

Daha fazla bilgi için  more about GIGABYTE