Haberler

GIGABYTE Intel Extreme Masters Anakart Sponsorudur

Tayvan Elemeleri ve Polonya Finalleri için Oyuncular GIGABYTE Z97 Anakartları ile ter dökücekler

22/01/2015


Taipei, Tayvan, 22 Ocak 2015 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co Ltd, anakart ve ekran kartlarının lider üreticisi, bu yılki IEM oyun rekabetinin  özel anakart sponsoru olmanın bir parçası olmaktan gurur duymaktadır.  Asya elemeleri hızla yaklaşırken, GIGABYTE kendi evi, Taipei de bu yılki Intel Extreme Masters sonuçlarını görmek için sabırsızlanıyor.

28 Ocak -1 Şubat tarihleri arasında, Taipei Game Show sırasında yapılacak, 6 League of Legends ekibi IEM de finalde kalan son iki pozisyon için yarışacak. LOL en nitelikleri yanında, StarCraft II oyuncular da 12 Mart - 15 Mart düzenlenecek Katowice, Polonya finale bunu yapmak için mücadele edeceklerdir.

Intel Extreme Masters Resmi anakart ve ekran kartları sponsoru olarak, GIGABYTE, özellikle oyuncuların en iyi performansı sergilemeleri için üstün donanımlar ile IEM yarışmacılarını donattı. GIGABYTE G1 ™ anakartlar ve GIGABYTE grafik kartları oyunculara önemli birinci sınıf özellikleri sunacaktır. Ultra-hızlı grafik performansının yanı sıra, yarışmacıların sevdikleri müzik ve filmleri seyrederlerken oyuncuların en üstün teknolojileri tatmaları için GIGABYTE herşeyi A dan Z ye tasarladı.

Yüksek performanslı GIGABYTE G1 ™ Oyun anakartları ile En son teknolojileri takip edebilmek, Yeni nesil oyun demoları ve ayrıca GIGABYTE G1 ™ Oyun donanım, e-spor dünyasının şampiyonlarının güçlendirine şahit olmak için sitemizi ziyaret ediniz.

Intel Extreme Masters 9. sezon çok iyi sürüyor. Shenzen (Çin), Toronto (Kanada) geçen yıl düzenlenen etkinlikler ile, San Jose (ABD) ve Köln (Almanya) muhteşemlerdi. GIGABYTE ortak ilgi ve aşk ile (kostümler gibi) fanatik oyun kahramanlarını sizler ile buluşturmaktadır. GIGABYTE, bu topluluğa ve Intel Extreme Masters Sezon 9 desteklemek den büyük gurur duymaktadır.



Detaylı bilgi için:http://en.intelextrememasters.com/sponsors/#GIGABYTE

Daha fazla bilgi edinmek için GIGABYTE G1™ Oyuncu Anakartları, lütfen ziyaret ediniz:http://g1.gigabyte.com/

To learn more  GIGABYTE hakkında daha fazla bilgi için