Yerel haberler

GIGABYTE'ın Erzurum Rüzgarı!

26/02/2015

     GIGABYTE, TP-LINK ve WD firmalarının öncülüğünde, Anadolu Teknoloji Günleri (ATG) adı altında yapılacak olan 2015 bayi etkinliklerinin ikincisi Erzurum Palan Otelinin Toplantı salonunda gerçekleşmiştir.

 

            GIGABYTE ülke müdürü ibrahim Yıldırım,GIGABYTE teknik Uzm. Fatih Karson, WD ülke müdürü Arkın Balıkçıoğlu ve TP-LINK yetkilisi Ahmet Fazıl Torun tarafından teknoloji sunumları kahve molaları ile sırayla yapılmıştır. Hoş bir karşılama ikramı ile başlayan etkinlik sonunda, Bayilerin Soru cevapları ile Teknoloji anlamındaki tüm sorular cevaplanmaya çalışılmıştır. Etkinlik sonunda bayilerimiz ile özel ayrılan akşam yemeği bölümünde, hoş sohbet ile akşam yemeği alınmıştır.

 

            Etkinlik sırasındaki sunumlarda, GIGABYTE, WD ve TP-LINK ‘in en son ürünleri, özellikler, Satış ve pazarlama stratejileri, 2015 öngörüleri, Rakamların diliyle 2014 değerlendirmesi, Satış sonrası destekler, Çeşitli video gösterimleri sergilenmiştir. 

 

            GIGABYTE ‘ın BRIX ürün ailesininde ön plana çıktığı bu etkinlik, katılımcı bayilerinden tam not almışlardır. 


ATG sponsorları: GIGABYTE, WD, ve TP-LINK


GIGABYTE Hakkında Upgrade Your Life!

Merkez ofisi Taipei, Tayvan'dabulunan GIGABYTE, hemen hemen her ülkedeki çalışanları ve iş kanalları ile IT sektöründe lider dünya markası olarak tanınmaktadır. 1986 yılında kurulan GIGABYTE, araştırma ve geliştirme ekibi olarak çalışmaya başladığı anakart ve ekran kartı pazarında o zamandan bu yana dünya liderliğini elde etti. Anakart ve ekran kartı alanında lider konumda olan GIGABYTE, evde veya işte, insan yaşamının her alanında hizmet eden Notebook ve masaüstü PC'ler, dijital ev aygıtları, ağ sunucuları, iletişim, mobil ve el aygıtlarınıda dahil etmek üzere ürün portföyünü daha da genişletmiştir. GIGABYTE her gün, en yenilikçi tasarımlar ve kusursuz kalite ve servisler ile "YaşamınızıYükseltmeyi” amaçlamaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.gigabyte.com.tr/adresini ziyaret ediniz veya GIGA DIALOG +90 212 356 44 00 arayınız.