Yerel haberler

GIGABYTE ATG TOPLANTISI SAMSUN!

20/03/2015

Anadolu Teknoloji Günleri, Samsun Toplantısı onlarca bayimizin katılımları ile 19 Mart 2015 tarihinde Samsun Anemon Otelinin Toplantı salonunda yapılmıştır. Organizasyon bayilerimiz ile yenilen Öğle yemeğinden sonra Fuaye analında GIGABYTE, WD ve TP-LINK firmalarının sergiledikleri en yeni teknolojik ürünlerin sunumları ile devam etmiştir. Fuaye alanında İş ortaklarımızın soru ve önerileri dinlendikten sonra, Sırası ile WD firmasından Sn. Yelda Akıncılar, GIGABYTE firmasından Sn. İbrahim Yıldırım ve son olarakda TP-LINK firmasından Sn. Ali Dinçer’in firma sunumları ile  devam etmiştir. Tüm Sunumlar sonrasında organizasyona katılan tüm firmalara ATG kitapçıkları ve küçük hediyeler dağıtılmıştır. Katılımcılarımız arasında ayrıca yapılan küçük kuralar ile TP-LINK, GIGABYTE ve WD tarafından verilen hediyeler ile ödüllendirmeler yapılmıştır.

Sunumlar, tamiyle interaktif sistemde devam etmiş olup, Soru sormak isteyen tüm iş ortaklarımıza anında cevaplandırmalar yapılmıştır. Sadece Ürün ve portföylerin konuşulmadığı, Aynı zamanda güncel iş hayatındaki sıkıntılarında karşılıklı iştehare edildiği Anadolu Teknoloji Günleri hız kesmeden Anadolunun değişik coğrafyalarına bu toplantıları taşımak tarafında sonuna kadar kararlıdır.

GIGABYTE ve INTEL firmalarının ortak çalışmaları sonunda, Dünyanın en yeni Sanal gerçekli platformu olan OCULUS ve BRIX PRO ürünleri katılımcı iş ortaklarımızın deneyimlerine sunulmuştur. İş ortaklarımız tarafından tam not olan bu ikili, katılımcılarımıza keyifli anlar yaşatmıştır. GIGABYTE bu ürünlerin yanı sıra, Güncel ürün ailesini, Anakart Teknolojilerini, H97 Chipsetli bir çok ürününü, Ekran kartları tarafında iş ortakları tarafında dikkat ile incelenen GTX 960 modelini katılmcılarına sunmuştur. 

GIGABYTE, iş ortaklarına sadece ürünlerini değil, bunların yanında verdiği hizmetleri, RMA servis ve çözümlerini, Sadakat Programını,GIGA dialog ve info ağı hakkında detaylı bilgileri sunmuştur. 

GIGABYTE TÜRKİYE

 

GIGABYTE Hakkında Upgrade Your Life!

  

Merkez ofisi Taipei, Tayvan'dabulunan GIGABYTE, hemen hemen her ülkedeki çalışanları ve iş kanalları ile IT sektöründe lider dünya markası olarak tanınmaktadır. 1986 yılında kurulan GIGABYTE, araştırma ve geliştirme ekibi olarak çalışmaya başladığı anakart ve ekran kartı pazarında o zamandan bu yana dünya liderliğini elde etti. Anakart ve ekran kartı alanında lider konumda olan GIGABYTE, evde veya işte, insan yaşamının her alanında hizmet eden Notebook ve masaüstü PC'ler, dijital ev aygıtları, ağ sunucuları, iletişim, mobil ve el aygıtlarınıda dahil etmek üzere ürün portföyünü daha da genişletmiştir. GIGABYTE her gün, en yenilikçi tasarımlar ve kusursuz kalite ve servisler ile "YaşamınızıYükseltmeyi” amaçlamaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.gigabyte.com.tr/adresini ziyaret ediniz veya GIGA DIALOG +90 212 356 44 00 arayınız.

Görüş ve Önerileriniz için:info@gigabyte.com.tr

Sosyal medyada GIGABYTE’ı takip için: https://www.facebook.com/GigabyteTurkiye

ATG sponsorları: GIGABYTE, WD, ve TP-LINK