Haberler

GIGABYTE tarafından düzenlenen The Summit 3 Finalleri LA, USA

Team Secret, uluslararası DOTA 2 Turnuvasını GIGABYTE sitemi ile kazandı.

20/05/2015


Taipei, Taiwan, Mayıs 20th, 2015 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd. lider anakart ve ekran kartları üreticisi The Summit 3 şampiyonasının DOTA 2 turnuvasında 1. olan Team Secret takımını tebrik etmektedir. The Summit 3'ün ayrıcalıklı sponsoru olan, GIGABYTE tüm elektronik spor oyunlarına gönül veren kullanıcılara destek vermekden büyük bir gurur duymaktadır.


'Beyond The Summit Stüdyoları' LA, USA de düzenlenen turnuvada, Dünyanın en büyük DOTA 2 turnuvaları arasında yer almaktadır. Şampiyonanın final ayağına kadar, dünyanın bir çok yerinde elemeler yapılmış olup, Finallerde ise bir önceli yılın şampiyonunun da içlerinde olduğu, 6 inanılmaz takım kıyasıya bir mücadele sergilemişlerdir. Şampiyona sonunda Team Secret takımı toplamda dağıtılan $260.000 lık toplam ödül ve hediyelerden büyük bir payı alarak turnuvayı 1. olarak tamamlamıştır.

Esport hayranları olmadan hiç bir şey dir, Bu sebeple GIGABYTE da onlarıda ödüllendirmek için turnuvanın son gününe kadar çeşitli aktivite ve yarışmalar düzenlemiştir. Turnuvanın LAN aşamasında GIGABYTE G1 serisi anakartları segmentinde şanslı talihliler rastgele seçim yöntemi ile GA-Z97X-Gamming Anakart, GeForce GTX 960 Grafik kartı ve Swag Çanta kazanmışlardır. GIGABYTE ayrıca kazanan takımı tahmin edenler arasında, facebook üzerinden yaptığı çekilişle Z97MX-Gaming anakart hediye etmiştir. Herkezi tebrik ederiz.



The Summit 3,Resmi sponsoru olan GIGABYTE, yarışmacılara en iyi performanslarını sergileyebilecekleri en etkin donanım ürünleri ile dontamıştır. GIGABYTE G1 ™ anakartları ve GIGABYTE grafik kartları oyun turnuvaları için gerekli birinci sınıf performansı sağlamaktadır.GIGABYTE AMP-UP Ses teknolojileri,kullanıcılara oyun sırasındaki en net ve gerçekçi ses deneyimleri yaşamalarını sağlamaktadır. Tüm bu teknolojik sonanımlar, Tüm yartışmacıların savaş alanındaki tüm yeteneklerini ortaya sermelerine yardımcı olamaktadır.






The Summit 3, GIGABYTE, hakkında detay bilgi için lütfen linki tıklayınız:

http://beyondthesummit.tv/


GIGABYTE G1™ Anakartları hakıında detay bilgi için:


http://g1.gigabyte.com/

more GIGABYTE hakkında detay bilgi için