Haberler

GIGABYTE, Computex 2014'e Hızlı Başladı, Basın Tanıtım Organizasyonu, Brown Sugar, Taipei

G1 Gaming Cosplay Gösterisi ve Yeni Limitli Versiyon Z97X - SOC FORCE LN2, Kingston Teknoloji tarafından HyperX Hafıza ile Dünya Rekoru Hafıza Performansı rekorunun 4.5GHz olarak kırıldığı Organizasyon'da tanıtıldı.

03/06/2014


Taipei, Tayvan, 3 Haziran, 2014 – dünyanın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden GIGABYTE TEKONOLOJİ Co. Ltd., bugün Intel ile birlikte gerçekleştirdiği basın lansmanında 9. seri yongaseti temelli anakartların tanıtımı ile Computex organizasyonunun başlangıcını yaptı. Taipei, Tayvan'daki Brown sugar jazz bar'da Intel ve GIGABYTE'ın konuşmalarınında yer aldığı bir dizi planla, ziyaretçileri heyecanlandırdı. Bunların içerisinde, kostümlü kızlar oyun oturumları ve dünya rekorları hızaşırtma rekorları gösterileri sunuldu.


Intel ve GIGABYTE'ın Konuşmaları
Basın lansmanını sağ ayak ile başlatan GIGABYTE'ın anakart İşbirimi Başkan Yardımcısı, Mr. Henry Kao, organizasyonu GIGABYTE'ın pazardaki pozisyonu ve Intel ile olan yakın işbirlikleri sayesinde GIGABYTE'ın bugüne kadar elde ettiği başarılardan kısa kesitler anlatarak başlattı. PC Client Group ve Desktop Client Group genel müdürü Lisa Graff, GIGABYTE'ın VIP misafiriydi. Lisa Graff, Intel'in Haswell-E ve Broadwell CPU yeniliklerini tanıtmasının yanısıra, pazarın işlemci ve yongaseti ihtiyaçlarını karşılamak için GIGABYTE ile olan dostluklarından ve çalışmalarından bahsetti.

Yeni Limitli 9. Seri Versiyonu Tanıtıldı.
GIGABYTE anakart İşbirim Ünitesi Pazarlama Direktörü Colin Brix, 4. ve 5. jenerasyon Intel Core işlemci destekli,Intel Z97/H97 yongaseti temelli yepyeni 9. seri anakartlar hakkında kısa bir  tanıtım yaptı.

Hız Aşırtma Dünya Rekoru
Başlangıç konuşması takibinde, medya ve partnerler GIGABYTE Hız aşırtma Yazarı HiCookie'nin resmi olarak tüm dünya hafıza hızaşırtma rekorlarının kıracak olan anakart dizaynı Z97X - SOC FORCE LN2'yi tanıttı. Özel olarak, işlemciye yakın yerleştirilmiş 2 DIMM board ve hafıza tasarımıyla, HiCookie, Kingston Teknoloji tarafından geçen yıl HyperX Predator hafıza ile 4.5GHz olarak yenilenen dünya hafıza frekans rekorunun, Z97X-SOC FORCE LN2 ile ne kadar kolay bir şekilde kırılabileceğini gösterdi.

 Global strateji pazarlama müdürü Annie Leung;"Kingston'ın en son teknolojisi HyperX yüksek-performans hafıza teknolojisi ile elde ettiği rekoru, limitleri zorlayarak GIGABYTE ile kırdıklarından dolayı gurur duyduklarını belirtti. Ayrıca, HyperX, yıl içerisindeki gerçekleşen hızaşırtma organizasyonlarına ev sahipliği yaparak, HWBOT.org sitesinin resmi partneri oldu. Son olarak, donanım ve teknolojiyi tutkuyla destekleyenlerin arkalarında olduklarını ve onlara destek vereceğiz." dedi.


Dünya Rekoru
HAFIZA SAATİ – DDR3 SDRAM Dünya Rekoru
  • Skor: 4.5 GHz marks
  • Anakart: GIGABYE Z97X-SOC Force LN2
  • İşlemci: Intel Core i7 4770K
  • Hafıza: Kingston HyperX Predator DDR3 SDRAM



Dragon Boat Festival ve Oyunları
2 Haziran'da gerçekleşen Ulusal Tayvan Dragon Boat festivali basın lansmanında,
GIGABYTE saygın ziyaretçilere, festival ile özdeşleşmiş tropikal meyvelerin tadını çıkartırken, diğer bir yandanda Legend Of League cosplay kızlarının düzenlediği oyun oturumlarında eğlenme imkanı sundu. Herkes, LOL kızları ve Dragon Boat festival amaçlı temalarla birlikte resim çekilme şansını elde etti. Organizasyondan bazı resimler aşağıdadır.



















GIGABYTE 9. seri anakartlar ve tanıtımı  yapılan GIGABYTE Z97X - SOC FORCe LN2 anakartları hakkında daha fazla bilgi edinmek için, product page. sayfasını ziyaret ediniz.

To learn more about GIGABYTE.