Haberler

GIGABYTE Anakartlar, Windows 10 için hazır

Tüm Intel® ve AMD® Modeller, Yeni İşletim Sistemi Desteği için Güncellenmiştir

29/07/2015


Taipei, Tayvan, 29 Temmuz 2015 -  GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., anakartlar ve ekran kartları lider üreticisi, 100 serisi anakartlar, Intel®X99, Z97 ve H97, bununla beraber AMD®990FX, 990X ve 970 anakartlarının Microsoft’ un®Windows 10™’ una desteğinin hazır olduğunu duyurdu. Uyumluluk listesinin tamamı için lütfen visit this page.

GIGABYTE’ ın mühendisleri, tüm sürücüler ve BIOS’ ların Windows 10™ için, güncel GIGABYTE anakartlarına hazır ve optimize edilmiş olduğundan emin olmak için çok ciddi çalıştılar. GIGABYTE Ultra Durable™ anakartlar tüm dünya için uzun ömürlülüğü ile bilinir, bunun anlamı kullanıcılar, daha eski anakartların yeni işletim sisteminde muhteşem çalıştığından emin olurlar.

GIGABYTE anakartlar masaüstü Windows 10 için ideal platformdur. Windows 10, Microsoft®’ un en yenilikçi işletim sistemidir. Yeni ve heyecan verici özelliklerden, ürün geliştirmek ve oyun oynamak için düzinelerce vardır, tam destek DirectX™ 12 içerir.

Windows 10™ şuanda perakendeciler bulunabilir ve doğrudan direkt olarak Windows Store™’ dan indirilebilir.

Not: Bazı gelişmiş Windows 10™ özellikleri optimize edilmiş özellikler ister; dokunmatik ekran, aUEFIBIOS ve SSD her eski ve giriş seviyesi sistemler de bulunmayabilir.




Windows 10™ ve GIGABYTE hakkında daha fazla bilgi almak için To learn more

GIGABYTE hakkında To learn more